Leeerraa

Sitter just nu med en Mud Mask i ansiktet som håller på att stelna, kan knappt röra mitt ansikte haha, får se om den är bra. Hela mitt ansikte har blivit mycket bättre nu efter 2 veckor av ansiktstvätt morgon och kväll. Även om jag för det mesta använt produkter från lidl så har det blivit bra ändå, tycker produkterna är helt okej faktiskt! Luktar gott gör dom iaf! Det som är vita är det som stelnat, haha kan inte ens le på bilden så ser fett sur ut hahhaha
 

Lördag japp japp

Mamma kom hit i morse för att spackla i alex, snart rum eller vad man ska säga. Vi har satt upp en vägg som vi målat i en as snygg röd färg men inne i rummet är det mycket som ska fixas fortfarande. Jag och Lilleman gick ner och handlade och påväg ner så snubblar han och slår i hakan så han började blöda, så jag köpte en glass till honom då han absolut vägrade plåster... När vi kom hem sen så började jag städa, tog ut vovvarna på en promenad och sen somnade Lilleman i våran säng... trött kille, men sen när vi skulle äta gick han inte att väcka.. Sitter nu och äter godis och kollat ett avsnitt Pretty Little liars, har ni sett den? sjuuuuukt bra!

Mys med syster!

Syster tittade förbi några timmar innan hon skulle vidare till party, själv är man ofixad och ful. Men snodde ett glas vin av henne så heheh

Mobilen tillbaka!

Äntligen va min mobil klar och hemma igen :D Men gud va jobbigt att allt är borta och man måste ''börja om'' .. Och nu har jag hittat en sida som har snygga skal också, om någon är intresserad kan jag länka och visa bilder på några, säg till isf! Nu är det de där jobbiga beslutet om vad man ska äta för middag....

skooola

Nu drar jag till skolan! Känner mig lite sliten men försöker hålla humöret uppe. Hörs sen!

God natt!

Frågade Lilleman vad han ville ha för mat och han svarade LIIS me SÅÅS (ris med sås) Jaha, tänkte jag och började leta i frysen, och ja jag fick till en helt okej middag, det behöver inte alltid vara lyx, bara det är gott!
Och som vanligt brukar Alex dra ut alla tecken till köks golvet och smälta maten där.. Ja, knäppis säger jag bara.
Nu ska jag köra min kvälls rutin med tvätt av ansikte och tänder så får vi ses om jag somnar i tid ikväll, men god natt på er så länge!

Så skönt med film direkt!

Brukar ni också sitta hemma och tänka att ni vill se en film men bara är för lata för att gå ner och hyra en och som jag lyckas med, glömma lämna tillbaka filmen?
Så va det iaf för mig, när jag och min pojkvän flyttade ihop så bestämde vi oss för att fixa Viaplay.
Det är så sjukt skönt att kunna sätta sig framför TV:n eller datorn och också Ipaden och kunna sätta sig och kolla runt bland alla filmer och serier dom har!
Jag fastnade för Anger management som jag tyckte va riktigt rolig och bra, satt i flera dagar och kollade haha
Sen kollade jag på The Exes också. Har ni också sett den? Den är GRYMT kul asså.
Sen lägger dom ju till nya filmer typ hela tiden så det finns alltid något man inte sett.
 
Dom har massa olika kategorier att välja mellan vilket är super bra om man absolut vill kolla på Komedi eller som jag gör dom kvällarna jag varit själv, Romantik. Klassiska romantiska filmer som alltid slutar med att dom får varandra, finns så många och jag tycker det är så kul. Man får lite besluts ångest, Men istället för att välja 2 st för filmer för typ 60kr eller vad det kostar att hyra så är det 79 kr i månaden, och man får kolla hur mycket man vill!
 
 
 
klicka här för att börja kolla nu!
Tänkte bara tipsa om detta. Här kommer lite bilder från serier och filmer jag personligen tycker om!
 
 
 
 

Vad blir det för mat?

Är sjukt trött... Vill bara krypa ner i sängen.. Men måste laga mat snart, vet inte vad jag ska göra heller. Någon som har något snabbt tips? :)
 
 
 
 

Bra mamma?

 
 
Hejsan!
Kom nyss hem efter skola och hämtat Lilleman på dagis.
 
Har börjat med psykologi i skolan och våran första uppgift handlar om Anknytningsteori, om trygghet och otrygg, bra kontakt mellan tex barn och mamma. Känner att jag antagligen kommer kunna lägga väldigt bra egna synpunkter på detta. Antagligen den ända uppgiften som jag kommer kunna lägga bra egna synpunkter på också, haha.
Men det är intressant att tänka på hur man är som mamma, och egentligen varför jag är så?
Mycket har nog att göra med hur mina föräldrar var mot mig. Och jag har nog alltid varit en väldigt kärleksfull person. Jag älskade mina dockor som dom var mina egna barn. Jag har nog egentligen aldrig känt min hatad på riktigt. Eller jo, men nu i efterhand kan jag förstå varför mina föräldrar inte tyckte jag skulle göra vissa saker.. typ springa ute mitt i natten och sånt. Och det förstår jag nu, när jag har barn nu när jag mognat.
 
Vet inte hur mycket jag hade hatat mig själv om jag INTE sa till min son att han inte får göra vissa saker och det skulle hända honom något. USCH...
 

Idag: Universeum del 2

Här kommer fler bilder från idag!
 
Lilleman tyckte dino va lite läskiga så fick bära honom...
Köra polisbil va både läskigt och kul.
Fina fåglar!
 
 

Idag: Universeum del 1

Haft det jätte mysigt med Sambo, son och syster på Universeum idag. Här kommer massa bilder!
 
Så söt!
Lilleman älskar fiskar!
 
Johanna
Jag :)
 
 

Kräftskiva

 
 
 
Lördagen i bilder.
 

Testar

Har varit och stor handlat på lidl med Sambo och son. Fick hem massor med mat :D
 
Fick också med mig smink rengöring, ansiktes kräm, schampo och balsam.
Tänkte att jag testar lite billiga saker, vem vet? Kanske är as bra. Berättar sedan vad jag tycker om dem :)
 
Nu ska jag vila en stund innan jag ska fixa mig och lilleman för kräftskiva hos pappa.
 
 

 
 
 
 

Skola och sånt

Första ''arbetes'' dagen i skolan idag. Först hade vi historia vilket jag är ganska nyfiken på. Vi har dessutom en lärare som inte en tråkig fjärt... Vilket gör det hela roligare!
Vi hade också Smink lektion där vi fick 60 min på oss att göra en make up, och gud vad jag kände mig dålig på skugga, Glömde typ av teknikerna och allt. Fy på mig. Så mycket lättare med skugga på sig själv, men basen är ju så mycket lättare på någon annan tycker jag.
 
Är ganska taggad för att göra mitt sista år riktigt bra, ett år kvar sen ingen mer skola. Kämpa, kämpa!
 
 
Fick dessutom en komplimang för min tröja idag av Alex dagis fröken, eller ja, han är ju kille, kan han vara fröken då?... Hmm Gillar denna tröja väldigt mycket för övrigt men alltid kul när någon annan tycker det samma!
 

God natt!

Åh va trött jag är! Kommer somna snart... bläh. God natt!
 

De nya kläderna på

Hade på mig mina nya kläder idag. Tänkte ge er massa ego pix på mig för det är ju kul ;) hehe
IGNORERA BH lappen.. det försökte jag göra...
 
 

ÅTERKOMSTEN

Första dagen avklarad i skolan. Gick upp jätte tidigt för att fixa mig och så. OCh så slutar skolan typ 11 eller något efter vi fyllt i lite papper och pratat praktik... Jaja, det va kul att träffa tjejorna igen.
Blev inköp av block och pennor samt 2 bh:ar och trosor efter skolan med Emma och sen hem igen.
 
När jag kom hem så kommer jag på att jag glömt mina nycklar hemma, toppen... Som tur va våran andra ingång olåst av någon andledning... Så yeay!
Nu ska jag ut  med hundarna, leta praktik plats och sen hämta Lilleman på dagis!
 
REA HM 50:- och 75:- Gött äre!
 
 
 
 
 

Ångest...

I morgon börjar skolan igen. Ååh... Har smått ångest över detta samtidigt känner jag att det ska bli skönt att komma igång med rutiner igen. Måste snart gå och lägga mig och upp tidigt för att fixa mig och få iväg alex till dagis.
 
Säger god natt nu så bloggar jag i mon igen!
 
 
 

Ångest...

I morgon börjar skolan igen. Ååh... Har smått ångest över detta samtidigt känner jag att det ska bli skönt att komma igång med rutiner igen. Måste snart gå och lägga mig och upp tidigt för att fixa mig och få iväg alex till dagis.
 
Säger god natt nu så bloggar jag i mon igen!
 
 
 

Ångest...

I morgon börjar skolan igen. Ååh... Har smått ångest över detta samtidigt känner jag att det ska bli skönt att komma igång med rutiner igen. Måste snart gå och lägga mig och upp tidigt för att fixa mig och få iväg alex till dagis.
 
Säger god natt nu så bloggar jag i mon igen!
 
 
 

Party people!

Bilder från lördags!
 
 

Lite terapi..

 
 
Shopping terapi! Blir kanske lite mer snart.. hehe, har ju fått present kort så då kan jag spendera pengar utan att det blir minus för mig hehehe ;)
 
Överdelen är super snygg. Älskar ryggen svårt att se på bild kanske, med den är lixom öppen i ryggen :P
tro de va 150:- på rean på monsoon.
 
 
 
Byxorna blev en Trixie favorit, haha Knäpp vovve!  199:- Cubus
 

 

Bajs mobil

Det är sådana här stunder jag saknar min iphone... Av någon andledning slutade min mobil ladda, vilket gör att jag va tvungen att lämna in den och är utan mobil flera dagar...
 
Finns knappt några skal att köpa till galaxy s4 heller, men jag ser dock fler och fler som har den så kanske fattar någon snart att lite coola skal är något att sälja...
 
shoppat lite idag också. Blev byxor och en skjorta med cool rygg. Ska ta kort på de nu så får ni se!
 
 

Fransförlängning

Har ni hört talas om fransförlängning?
Om inte så kan jag berätta kort om vad det är. Som det heter. Funkar lite som löshår. Man limmar fast en längre frans på en egna frans. och så gör man så på alla fransar i stort sett.
 
Detta lär jag mig i skolan och har gjorde ett hel sett på min bonus syster Mimmie och har varit hos henne idag och fyllt på. Jag är inget proffs ännu men vill verkligen bli duktig på det!
 
Här kommer en liten bild på under tiden jag gjorde hennes idag:
 
 

Hejsan

Har i stortsett inte bloggat något det senaste dagarna.
Och ja, jag har varit väldigt seg men lovar att när jag
kommer hem sedan från mitt ''jobb'' så ska ni både få veta
vad jag ska göra för jobb, hur lördagen gick + massa bilder!
 
 
Vi hörs sen :)
 
 
 

Fredags kvällen

Kvällen har varit super mys, vi började med bio och sedan buffé.
När vi va hemma myste vi med lite hemma spa och Glee såklart ;)
 
 
 
 

Jag idag

Hade lite tråkigt så, höh massa egopix :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God morgon!

Gjorde nyss klart mitt smink för idag och ska nu byta om. Sedan blir det åka och köpa present till Melissa.
Ikväll blir det bio med pojkvännen och middag.
 
Lägger upp bilder senare, :)
Kramis
 
Saknar värmen!
 
 

Har du också frissigt hår?

Som rubriken lyder: Har du också frissigt hår? Jag har de, så jag tänkte tipsa om dom produkterna jag använder och hur jag använder dem.
 
Det blir lite ''såhär duschar jag'' inlägg men ja..
Jag använder sällan samma efter behandling utan har flera produkter jag testar mig fram med.
Men detta är helt klart bäst mot friss.
(ursäkta fula bilder)
1, Först så tvättar jag håret. Tänk på att schampo ska vara i hårbotten och att balsam ska var i längder och toppar. Balsamet ska gärna sitta i en stund. Jag duschar ganska länge så jag brukar ta lite extra balsam i slutet i topparna.
2. När jag duschat och haft håret i en turban en stund (ca 20 min) Tar jag i denna i längderna. Håret blir mjukt och fint och lite ''tyngre'' vilket gör att håret känns lenare och mindre frissigt enligt mig. Tycker denna är grymt bra och luktar as gott!


 
Man kan också ta lite silikondroppar i håret för att få det ännu lenare!
 

Slapp dag

Eftersom jag snart börjar skolan igen så kände jag att jag behövde en riktig slapp dag.
Jag fick dock lämna Alex  på dagis men efter det så gick jag hem skulle mysa i sängen med hundarna med lyckades självklart somna och vaknade 12:40. Ja, jag har ju slappat iaf...
 
Nu har jag gjort mina naglar. Även om jag inte är så duktig på det så :P
Lättare att göra på andra.
 
Syster kom hit och gick en stund i skogen med mig och vovvarna. Sen hämtade vi Lilleman på dagis.
 
Ska göra ett inlägg om vilka produkter jag använder för mitt frissiga hår också. :)
 
 
 

Snaart

Blivit lite dålig uppdatering det senaste. Ber om ursäkt till dom som faktiskt läser min lilla blogg.
 
Idag har jag och Melissa handlat för lördag. Det kommer serveras ost, kex och bål. Längtar jätte mycket till helgen överhuvudtaget. Kommer ha en mys fredag med pojkvännen och på lördagen blir det party.
 
I morgon kommer jag tipsa om produkter jag använder för mitt frissiga hår, och som FUNKAR och hjälper mitt hår att bli mjukt och fint.
 
Ha det bra så länge :)
 
 

Min dag, igår...

Förutom att jag blev i stort sett dränkt av ösregnet igår när jag hämtade Alex på dagis så var min födelsedag helt okej! Spenderade kvällen med mina pinglor Paula och Linn och vi tog några drinkar och myste. Efter dom åkt hem avslutade jag min dag med Glee tillsammans med min kära sambo.
 
 
 

Alex tillbaka på dagis

Idag var Lillemans första dag på dagis igen efter ledigheten. om 10 dagar börjar jag skolan igen, sista året på gymnasiet...
Och så fyller jag år idag, så grattis till mig :) Längtar till lördag nu, ska bli så kul. Måste köpa present till Melissa också och jag tror jag vet vad jag ska göra, hehe ^^
Nu ska jag måla naglarna och sedan hämta Alex på dagis, Bloggar mer ikväll med bilder :)
 
 
 

Jag idag

Stör mig sjukt mycket på att mitt löshår har lite annorlunda nyans i håret en mitt eget... gaaah. Någon som har tips på hårfärg som kan fixa det åt mig? :)
Men älskar blusen från KappAhl
 

Min söta släkt <3

Från vänster har vi 1. Bonus syster Mimmie  2. Kusin Eric 3. Pappas Sambo Cissi 4. Pappa Lars5. Lillasyster Johanna
Från vänster: 1 Min kära pojkvän som ser sur ut, hehe 2. Lilla mormor 3. Mamma Carina 3. Mammas man Håkan 4. Mosters man Jonas 5. Kusin Jennie
 

Kalas klart!

 
 
Nu är kalaset avslutat och jag fick flera fina saker. Glömde ta kort på min söta tårtor jag gjort... Och nu är dom i stort sett slut, antar att dom va goda helt enkelt ;) Och förutom detta fick jag en burk med färg som vi ska måla en av väggarna i vardagsrummet, rött ska det bli! :D
 
 
 
 
 
 

Ögonbryns fix!

Tänka ge er ett tips om ögonbryn, vilket är en viktig sak för mig i ansiktet. Har man snygga ögonbryn blir ögonen finare. Ögonbrynen är som en ram för skuggan.
 
Såhär ska man tänka : Man börjar noppra från utsidan, dra i huden så det blir stramt så gör det kindre ont och dra stråna medhårs. Man kan mäta med en pensel eller penna, från näsvingen.
 Rött streck: Början:  Mitt ögonbryn har bara några strån där så jag får fylla i resten för att det ska bli exakt enligt måtten.
Grönt: Högsta punkten, man mäter från näsvingen och över puppilen.
Blå: också från näsvingen mäter man slutet, mitt är några strån ''för långa'' på den här bilden men är ganska exakt på riktigt.
 
Sen om man vill ha tjocka eller tunna är väll ens eget val. Jag tycker min storlek på ögonbrynen är helt okej, inte för små eller för stora.
 
Vad har ni för ögonbryn? :)
 
 
 
 
 
 

Städa, städa, städa!

 
 
 
Städar här hemma idag, imorgon kommer gästerna för mitt 19 års kalas så måste fixa tårtorna också. Liiite stressad.
Färgade håret igår och mitt eget hår blev typ en halv nyans mörkare en löshåret, men det kommer nog tvättas ut lite senare. Så det blir nog jätte bra :)
Nu ska jag fortsätta städa, ha en underbar lördag nu! Lägger in ett tips om ögonbryn när jag är klar :)
 
 

Makeup blue and brown

Då kör vi ett till inlägg med lite smink beskrivning, och som sist så står beskrivingen under bilderna.
Kommer inte köra varje steg i bild som sist då teknikerna är i stort sett detsamma, (och sen glömde jag ta bild på alla steg, heh)
 
1. Vi börjar som sist med en grund, den här gången en lite brunare nyans i globlinjen, sudda.
2. Krämig skugga och sedan en glittrig brun skugga, sudda i glodlinjen.

3. Den här gångnen skojade jag till det lite och tar en blå penna, drar en linje på fransraden(bild 1) och suddar med en pensel och lite blå ögonskugga (bild 2).
 
4. På med mascaran!

5. Glöm inte brynen, dom ska egentligen göras först men jag stressade lite och glömde av det, men nu är dom på tillsammans med ett rosa läppstift. PUSS
 
Komentera gärna vad ni tycker om sminket, om ni vill se andra färger, etc :)
 
 
 
 

Nu skuttar vi!

Nu sitter Lilleman och skriker ÅKA BUSS! i vagnen,
 
försöker förklara för honom att bussen går om
20 minuter så vi behöver inte gå riktigt ännu...
 
Har sminkat mig och så nu, förklaringen
kommer upp ikväll på hur jag gjort,
teknikerna är ganska
lika dem jag gjorde i förra.
 
Ha det bra så länge!
 
 
 

Freeeeedag

Men Halloj!
Såg att antalet läsare ökat med några personer, Hej på er, och hoppas ni vill stanna :)
 
Idag ska jag försöka städa upp här hemma lite, iaf ta hand om tvätten och sedan blir det stan med Melissa och köpa hårfärg :D Insåg att jag har en lite för mycket utväxt just nu...
 
Nu ska jag slänga in den där omgången tvätt sen blir det promenad med hundarna och så ska jag sminka mig. Det  får ni se också, skriver mer sen,
 
KRAMIS
(bild från Greklands hotell toalett haha)
 
 

Myspys

Haft några mysiga prat timmar med Melissa nu och en Alexander som varit lika tokig som vanligt :)
 
 
 
 
 

Rapunzel hair

Hämtat ut mitt nya clip on set från Rapunzel, köpte också ett balsam och fick med en gåva som va en dip dyed singa, synd att färgen är så mörk bara...
 
Löshår är aningen kallare och brunare färg en mitt eget så ska köpa en färg i morgon så förhoppningsvis blir det samma färg sen :)
 

Sängen är min bästis...

Orkar verkligen inte något idag... Känner mig som en säck potatis. Snart kommer jag behöva gå ut i regnet med hundarna och Lilleman. Det är mysigt med lite regn tycker jag, speciellt när man kommer in i värmen igen efteråt.
 
Och just nu sitter jag och lyssnar på när grannen spelar glatt på sitt piano...
 
Som tur är kommer Melissa hit om en stund och så har mitt Rapunzel löshår kommit så det ska hämtas ut, yeay!
Första gången jag köper löshår därifrån så det ska bli spännande :D
 
Bjuder på en till bild från sminket från igår :)
 

Glee time!

Nu ska jag och pojkvännen kolla Glee och sen blir det sängen. Älskar att kolla på serier.
 
Har ni någon serie att tipsa om? :)
 

Makeup gaga style

Mitt sökande efter den perfekta makeupen till min och Melissas fest ....
Kommer lägga upp lite olika makeuper som jag testar inför festen så jag kan bestämma mig för vad jag ska göra.
Hoppas ni kanske kan få lite inspiration också :)
 
Beskrivning under varje bild :)
 
 
 
1. Jag börjar med att lägga en grå skugga i glodblinjen, det är viktigt för att den svarta skuggan ska skuggas ut bättre sedan.
2. sedan lägger jag en kräm svart ögonskugga på hela locket och en skimrig svart/blå skugga över. Har man ingen kräm skugga kan man hoppa över det gå gå direkt på den svarta skuggan. Men skimret syns bättre om den har lite att fästa på.
3. Sudda upp svart skugga i globlinjen. Här kan du välja hur mörk du vill ha den, jag valde att inte göra den för mörk.
4. Under ögot tog jag fört en tunn linje med svart kräm skugga och sedan suddar jag ut den med den svart/blå skimrade skuggan över. Sudda ordentligt så det inte blir skarpa linjer, glöm inte att under och över skuggan ska få en jämn ''kontakt''.
5. Om du vill kan du lägga lite silver in mot näsans håll. Och en svart kajal på våtlinjen. Lägg highlight på ögonbrynsbenet.
6. Avsluta med mascara och gärna lösögonfransar om du har det, jag hade inga hemma nu men det hade varit sjukt snyggt. Jag skojade till det lite med ett mörkblått läppstift med jag hade personligen inte gått ut med de men det blir rätt häftigt till!
Man kan självklar ha ett annat starkt läppstift till.
Hoppas ni gillade det här inlägget och ser fram emot att få se mer lika mycket som jag ser fram emot att göra fler makeup inlägg. :)
KRAMIS FRIDA
 
 
 

Fixar lite

 
 
Om ni går in på min blogg flera gånger idag och ser att min design ändras varje gång så är det för att jag håller på att pilla runt lite för att försöka få den mer personlig, jag är inget proffs och det kommer antagligen inte bli snyggt.. men men :P
 
Någon som är bra på sånt här och vill ge tips så blir jag glad att ta emot hjälp :)
 

God morgon du där :)

Har sett att jag har 2 besökare på min blogg, yeay! haha ja det är ju kul att någon tycker att det är värt att kolla in bloggen lite :)
Tror det blir lite smink bilder idag, ska testa olika skuggor så jag kan bestämma mig för hur jag vill ha det :)
 
Här kommer lite morgongos bilder :D
 
 
 

De, de, eller kanske de där?

Klockan är nu 2:30 på natten, jag har inte kunnat somna... Ligger och vänder och vrider på mig.
Jag en sån person som verkligen ser fram emot saker, jag slutar inte tänka på det förens den dagen då det händer.
Jag planerar allt i minsta detalj sen är det alltid något som skiter sig... heh...
Just nu är det såklart festen jag tänker på, om och om igen.  
Vad ska jag ha för hår? Lockar? Rakt? Vågigt? Uppsatt?
Sminket då? En svart sotning? Lite färg kanske? Vilken färg isf? Röda läppar?
 
Ja, ni förstår ju, eller? Är jag den ända som gör såhär? Ser fram emot något så mycket att jag spricker?!
 
Blir ni också helt tokiga när det kommer till sånt? (En bild från förra året då jag hade lockar och mörkt hår och en blå/grå skugga)
 
 
 

Snart fyller jag onödig ålder

Den 12:e augusti fyller jag 19 år. En sån där onödig ålder då inget speciellt händer. Förra året blev jag 18, då kunde jag börja gå ut på krogen, inte för att jag gör de så ofta men bara att kunna de är ju häftigt, elr något sånt köpa cigg själv för det är också coolt. Men 19, ja då händer det ju inget speciellt. Bara väntan att bli 20 för det har man ju hört är fett nice.
Men är ändå taggad, på söndag kommer släkten hit och äter tårta och ger mig presenter för att jag är så söt, hehe. ;)
Och lördagen den 17:e ska jag och en av mina närmaste vänner ha gemensamt party. Älskar att klä upp mig och träffa sina vänner alla på en plats, nya som gamla. Det gör man ju inte så ofta när man är mamma.
 
Nu blir det snart sängen för lilla mig, god natt! :)
 
En några veckor gammal bild men ändå ;)
 
 

Hund bus

När vi kom hem så tog vi en promenad till hund rastplatsen och busade loss hela familjen :D
 

Dagens facelook

 
 
Under sommaren så sminkar man sig nästan aldrig förutom på fest eller så. Och för mig är det så att finns det ett tillfälle att sminka sig så gör jag det mer en gärna. Idag så tog vi en liten tur in till stan. Och jag satte mig vid spegeln och fixade till mig lite. Smink gör mig hel! Ytlig? Ja antagligen men vem är inte de? :)
 
 
 

Vovvarna

Och sist ut i min presentation om vilka jag bor med: Trixie och Vela,
Trixie skaffade vi 3 veckor innan vi flyttade till Göteborg. Den va väldigt impulsivt köp. En liten blandras mellan chiuaua och powder puff. Vi blev genast förälskade i denna fina lilla sak. Jag blev snabbt intresserad av hund träning och att förstå hunden. och jag har lärt mig mycket bara utav att äga hund. Jag läser och kollar filmer på youtube om hund träning. Jag är väldigt nära mina vovvar.
Efter ca ett år så pratade jag med en kompis som nyss adopterat en hund från Rumänien och när jag läste om de blev jag snabbt intresserad. Att ge en hund som inte har ett hem, ett hem ja det ville jag göra. Vi kontaktade några som höll på med detta och jag läste på om allt så jag va säker på att hunden skulle vara frisk etc. Och i början av sommaren kom fina Vela hem till oss från Spanien.
Denna hund är full av kärlek och hon är smart också, lite klumpig haha.
 
Trixie är den lilla vit/bruna och Vela den mellan stora bruna.
 
 
 

Min finaste

Nästa som jag ska presentera er för är min son. Min finaste.
Det roliga är att han har samma namn som min pojkvän: Alexander.
Japp, det är lite jobbigt dock men men, det är ju faktiskt ett väldigt fint namn.
Den här lille killen fyllde nyligen 3 år. Helt sjukt att jag varit mamma i 3 år redan.
Den här lille killen älskar bilar, måla och massa annat.
Och självklart har man tusen bilder på sina barn, så vilken ska jag välja att visa er till att börja med?
 
 
 

Dom där jag bor med

Tänkte ta och presentera dom jag bor med.
Först ut är min kära pojkvän Alexander. Vi träffades på internet och oturen vi hade med att han bodde i Stockholm och jag Göteborg gjorde det hela lite krångligt i början. Efter ett tag så bestämde vi oss för att flytta ihop och nu bor vi i Göteborg tillsammans med 2 hundar och en liten skit på 3 år.
Jag trodde aldrig att jag skulle leva ''Svenson'' livet redan vid 18 års ålder. Och det kanske låter tråkigt men det är faktiskt mysigt. Och ja, ibland vill jag bara göra andra saker som alla andra 18 åringar. Men jag får tid för det med. Ibland går jag på någon fest eller åker och shoppar.  Och allt detta kommer ni få se under tiden jag bloggar :)
Kramis Frida
 
 
 

Min hundrade blogg elr något sånt

Har haft flera bloggar nu och på olika sidor. Men min första blogg hade jag här på blogg.se så bestämde mig för att komma tillbaka hit och försöka köra på igen :)
I  min blogg kommer du få läsa om en massa saker. Hur det är att vara ung mamma, ja, det finns massor med sådana bloggar nu för tiden men självklart vill jag skriva om mina intressen också, som tex smink, hår och mina fina vovvar. Men ja, att vara mamma är ju ett intresse också :)
 
Ni får gärna ställa frågor och om det är något speciellt ni vill att jag bloggar om så säg till :)
 
Kramis Frida
 
 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.