Thor 2

Tänkte ta och berätta mer om vad jag gjorde på lovet. På tisdagen kom Alex farfar och hämtade honom för han skulle vara hos farmor oh farfar några dagar. På onsdagen gick jag och Sambon på bio och såg Thor. Sjukt bra film asså. Älskar skådespelarna och det var mer humor i den här filmen en första filmen och det var mycket som förknippades med Avengers filmen vilket var väldigt bra tycker jag! Och om ni planerar att se den så glöm inte att sitta kvar efter eftertexterna! Det är tom 2 små scener efteråt! ;)
 
 

Helg hela veckan!

 
som ni vet är jag ut dålig på att blogga under helgen. Och eftersom jag haft lov i en vecka nu så har det varit som en mega lång helg och jag har verkligen inte haft lust att blogga.
Men nu är jag tillbaka igen, woop!
 
Kommer berätta lite kort i några inlägg och visa bilder om vad jag gjort i veckan. Och kan ju börja med lite bilder från maskeraden som var fredagen då lovet började kan man väll säga?
 
Jag fegade ur totalt med sminkningen när min syster skulle vara en snygg vampyr ville jag verkligen inte spöka ut mig totalt.. Nästa år ska jag dock gå ALL IN! Jag körde på militär, inte speciellt läskigt men men.
Det va en kul kväll med mycket skratt iaf. :)
 
 
 
 
.