Improvement of living and working conditions

Fyndade denna tröja idag på Lidl! 79:- tror jag den kostade. Jag är då inte kräsen när det kommer till affärer och märkes kläder, tycker sånt är ur fånigt, okej om man köper en dyrare jacka eller skor som man vet att man har länge. Men är man som mig som byter varje årstid? Nä, jag väljer sko punkten och ett par skor under 500 lappen helst!
Tyget är sååå mjukt!
 

Byggprojekt

Såhär ser Alex rum ut just nu, Som ni ser, inte klart ännu. Vi ska måla mer, lägga golv, sätta lister och fönster i väggen för ljus.
 
Längtar verkligen tills detta blir klart, för när de är klart kan jag börja inreda lägenheten på riktigt. Har massor med idér och får bara fler och fler hela tiden. Haha kommer sluta med att jag har för mycket saker här hemma...
 
 

Underskattad kassler

Som vanligt så har jag inte bloggat denna helg heller.
Till middag i dag så åt vi en sån där jätte snabb och lätt middag. Antagligen den lättaste middagen man kan göra som ändå känns lite lyxig... (ugn mat = lyxig va?)
Kassler och ris. Och inte vanlig kassler, utan med ananas och ost, mums! Har ni inte ätit de så testa!
 
 

Miss Glossy 2013

Bestämde mig för att anmäla mig till miss Glossy 2013. Om ni vill får ni gärna gå in och rösta, på mig eller någon annan såklart. Här finns en länk : http://www.missglossy.se/profil?id=6235
Priset är Exklusive makeover med L'Oreal Paris kända stylingteam, representera Casting Crème Gloss  i populära magasin samt chans till ett modellkontrakt. Ganska häftigt, elle rhur? Ni kan ju gå in och delta ni med!
 
 
 
 
 
 

Bruden utan munn

Trend som vi ska göra är när 1-2 saker syns mest och sticker ut från sminket. Jag valde att ''ta bort'' munnen lite och göra ögonbrynen mindre synliga och köra bara skugga som skulle se lite rostig och smutsig ut.
Min inspiration var hösten.
Jag önskar verkligen jag haft mer tid att göra både hår och smink bättre.På sista bilden så ser man hur sminket såg ut, man ser inte de så bra på första bilden.
 
 
 

PINK

Hade smink igår då. Och vi håller på med en sak då 1-2 saker ska sticka ut + att det ska vara bröllops tema + håret ska vara fixat med slöja och krona. Jag har inte ens övat på bruduppsättningar eller fästen... tur att dom bara dömmer bilderna.
Tänkte ta och visa det Sofia gjorde på mig först. Hon insperarades av den Japanska stilen och ja, rosa såklart.
PINK
 
 
 
 
 

Praktik

Igår slutade jag jätte sent och va hemma sent, och sen orkade jag verkligen inte skriva något i bloggen tyvärr.
Jag ska på praktik nu men senare idag kommer det komma upp massa roliga smink bilder från igår så kolla in de!
 
 
 
 

God Morgon!

 
God morgon på er!
Jag har verkligen inte fått bra sömn i natt.. Lilleman har vaknat flera gånger och hade kissat så mycket att blöjan läkt ut, antar att ica basic blöjor inte är så super bra...
 
Han var ändå sådär pigg och vinkade till mig när jag skulle gå och så, jag är inte lika pigg och glad, väldigt trött och känner inte för att fixa mig alls... Men ska ändå till skolan snart så lite fix får man ju göra.
 
Ska kolla på skor snart också, hihi!
 
Nu ska jag börja använda min pälsväst också, det är ju super kallt ute!
 
 

Höst tips

 
Nu är det verkligen dags att köpa en varmare jacka och skor om man inte redan gjort det eller har kvar sina gamla från förra året. Jag har ett litet problem dock. Jag har ingen anning vad jag vill ha.
Jag har hittat ett par höga stövlar som jag ska testa imon och passar dom så kommer jag köpa dem. Dock tycker jag personligen inte att det är lika fin med höga skor till en längre jack modell. Och jag hade tänkt att en längre modell är något jag vill ha i år... Dilemma..
 
Hittade några fina saker på Nelly.com och H&M's sidor som jag tänkte dela med mig av.
Älskar att det är stilrent med fina linjer. Den raka kappan från Nelly finns i många olika varianter för olika priser i olika i affärer. Tycker den är sjukt snygg och vill gärna testa modellen för att se om den sitter bra på...
 
Vad ska ni ha på er i år? :)
 
 

Hund promenad

 
Varit ute med vovvarna och hämtat Alex från dagis.
Ska snart gå ner och möta upp pojkvännen och handla lite mat. Det är verkligen tomt i våran frys, haha.
Tur att lönen kommer i mon och att barnbidraget kom i fredags! Är väldigt seg just nu men kommer nog göra lite höst inspo inlägg efter maten. Om ni inte vet vad det är så kommer ni veta det ikväll!
 
 
 
 
 
 
 
 

Fix Fix

Fixar med blogg designen igen. Vet inte riktigt hur jag vill ha den om jag ska vara ärlig. Kom gärna med idéer :)
 

Lek i höstsolen

Jag och Lilleman var ute en lång stund i det fina vädret förut. Lekte i sandlådan och åkte ruschkanan i säkert 45 minuter... Det va ju sjukt fin väder idag. Soligt och knappt några moln.
Men man känner verkligen av att det är höstens tid nu, det både luktar höst och har blivit kallare.
Är det bara jag som inte har så mycket ångest längre för lite kallare tider?
 
 
 
 
 

Tjejmiddag

 
 
I fredags hade min syster tjejmiddag också, så då åkte jag dit och mina vänner, Melissa, Paula och Linn kom också dit. Hade är väldigt mysig kväll tycker jag :)
 
Och såhär såg jag ut:
 
 
 

I fredags efter skolan

Vad har jag gjort i helgen då?
I fredag när jag kom hem från skolan fick jag ett av mina knäppa ryck. Jag fick för mig att det var dags för Trixies ''höst frisyr'' När det är en ny årstid vill man ju ofta fixa håret och så. Så det fick Trixie i fredags. Kort päls med en väldigt fluffig svans!
Och såhär hårigt blir det när man klipper!
 
 
 
 
 

Nails

Älskar att måla och fixa naglarna. Snygga naglar nycker jag är väldigt viktigt, hela handen blir ju mycket finare med fina naglar!
Hur tycker ni att naglar ska se ut? Långa, korta, glitter raka, runda? :)
 
 

Ingen blogg helg

Har ju inte blivit något bloggande i helgen. Men tänkte skriva i mon när jag kommer hem från skolan vad jag gjort.
 
Sitter just nu och drömmer om vad jag vill göra här hemma, lite besatt haha.
Har kollat igenom tidningar och klippt ut bilder och klistrat ;)
 
Målade mina naglar med ett nagellack som ska torka på 1 sec.. ja, det gör det tyvärr inte... Men det är en fin färg så det är lugnt :)
Det får ni också se på bild i morgon.
Nu blir det film och sen sova för i mon är det måndag och skola som gäller. Ha det gött, hej!
 
 

Torsdag

Åh vad jag inte gillar torsdagar. Man är så trött och längtar massor till fredagen...
Va på praktik idag. Hade med mig en modell som jag gjorde fransar på. Fick massa tips som jag inte fått lära mig i skolan och så. Glömde självklart ta bild på hur de blev.. Men jag blev nöjd och min kund verkade nöjd så.
 
Mamma och Håkan kommer hit och ska fixa i Alex ''snart'' rum. Vi vill alla att det bara ska bli klart.
Är jätte sugen på att åka till Ullared Gekås och köpa saker till lägenheten.
Hitta så mycket fint jag vill ha hela tiden...
 
Älskar det här avlastningsborden från Åhlens för 999:-
 
 
 

Black eye - sotning

I skolan i dag fick vi lära oss lite nya tekniker med sotning. Det gick bättre en vad det brukar och jag blev okej nöjd, iaf så länge hon tittade, när hon blundade var dt nämligen lite fläckigt. Det är svårt att arbete med svart skugga, det är så mycket mörkt pigment. Det är dessutom en del skillnad på HM's svarta den vi arbetar med från märket FÄRG.
 
Sminkade en tjej från ettan som jag aldrig träffat förut så det va dessutom helt nya ögon + ansikte att arbeta med.
 
Vad tycks?
 
 
 

idag

 
 
Blir så arg på min skol data som har världens segaste tangenter! Ska till skolan snart. Blir dock en promenad med hudarna först och lite lunch .:)
 
Orkade inte fixa mig så mycket idag men såhär ser jag ut idag iaf :)
 
 
 
 

Snart sängen!

Nu börjar vi bli trötta här hemma så det lutar mot att gå och lägga sig nu... Kanske lite Glee först om jag kan övertala pojkvännen. Natti på er!
 
Trixie trötter?
 
 
 

Så besviken!

 
 
Hade beställt hem en ögonskuggs pallet som jag verkligen ville ha och hört så mycket bra om. Naked 2.
Hämtade den på posten, öppnar den  och så är 2 av skuggorna helt sönder, åh va ledsen jag blev!
Får vänta lika länge igen på att en ny ska komma :(
 
 
 
 

Top Dog

Efter jag tagit kort i vårat sovrum så hoppade Vela upp i sängen för att leka top model, eller ja.. top dog.
 
Hon är ju så fin, ni får gärna gissa på raser, för vi har ingen aning eftersom vi adopterat henne från Spaniens gator.
 

Sovrum

Tänkte visa lite hur vårat sovrum ser ut just nu. Tycker det är helt okej, Ett av dem ända rummen jag tycker är fina och hyfsat ''klara''.
Lilleman säng står också här inne men den ska vi flytta och kommer antagligen ställa in ett skrivbord ist. :)
Det jag saknar mest är nog lite fler tavlor, en taklampa och ett sängbord till min sida av sängen också :)
 
 
 
 

Ica Basic

När vi kom hem efter jag hämtat alex från dagis + att vi handlat, så upptäckte jag att jag köper väldigt mycket ica basic. Och när jag bär på allt så tappar jag ett juice dryck paket, och gissa vem som tar upp den? Vela, min vovve. Hon här den i munnen och springer glatt efter mig.
När jag ställt ifrån mig allt så vill hon dock leka med den, i våran säng. Jag fick smått panik ifall paketet går sönder så kommer min säng bli helt blöt och kladdig!  Jag tänker snabbt och öppnar paketet med köttbullar. Ropar på Vela som kommer utan paketet först, men jag får henne att hämta det och sedan byta mot en köttbulle.
Knäppa vovve!
 
 
 
 
 

Skolan va det ja...

Bestämde igår kväll att jag skulle gå till skolan idag även om jag har ont, det känns som om en fotboll har sparkats rakt i ansiktet på mig (ja, jag vet hur det känns)Men nej, jag kommer inte klara de. Det är inte det att jag är trött, för jag är ganska pigg. Det är mest de att eftersom jag har ont så blir man seg och ipren hjälper inte ens... Så är hemma idag och hoppas, hoppas det blir bättre! 

God natt min prins!

Sambon är just nu på natt öppet för att ta med sig ett spel hem. För det är ju nödvändigt att åka mitt i natten..Jag och lillen fick en jätte mysig stund tillsammans, han hjälpte mig med tvätten och la strumpbyxor på mitt huvud och sa: 'Du ser ut som en prinsessa, nu får du dansa runt, såhär..." Han ställer sig upp, stäcker ut armarna och snurrar runt långsamt.   Han försökte hjälpa mig att para ihop strumpor också, det gick inte så bra. Alla strumpor skulle vara hattar eller flygplan.. Han va mysigt sällskap iaf. Sen fick jag honom att ta på sig sin One Pice och den passade perfekt och när jag berättade att det fans ju fickor också! Så sa han: "Jag ska lägga mina bilar här!" Efter vi dansat Tango i köket och tvättat händerna 23 gånger så la jag honom i sängen och han somnade på 2 röda. Nu har jag suttit uppe alldeles förlänge och har ont i hela ansiktet pga. bihålorna.. Usch, inte kul att vara sjuk. Men det blir skola i mon ändå. God natt på er! 

Öva på att gå

I skrivande stund sitter jag med klackar på mig. Ja, varför gör jag detta?Det är så att jag har massa snygga skor, klackar. MEN jag kan inte gå länge i dem. När jag testar dem så sitter dom jätte bra, jag kan gå i dem i affären (2 min) Sen när jag ska gå med dom ute så får jag skit ont i fötterna efter typ 1 timma. Och då står dom ju bara och ser fina ut.. Men jag vill ju gärna lära mig gå i dem.Så det gör jag just nu. Går runt i lägenheten med klackar, tar tvätten etc. Då slipper jag skämma ut mig ute istället, haha  Tvingade min vovve att va med på bild också, ser bara lite besvärad ut     

Frans frans

Hade frans kund idag. Vi bestämde oss för att en naturlig look va bra att starta med. Hon verkade väldigt nöjd med sina fransar och då är jag nöjd med :)
Före och efterbild. Skulle nästan ta när hennes öga var öppet för det va då man såg mest.
Före bilden blev lite suddig, ber om ursäkt för de.
 
 
 

Saknar min bebis

Fått veta att lillen har feber. Åh jag saknar honom,  tänkte på honom hela dagen igår. Städat i hans garderob och tvättat han kläder.
Kom på att ca 70% av alla hans kläder har någon annan köpt åt honom. Det gör mig faktiskt lite ledsen. Visst det är jätte snällt att han fått så mycket och att jag slipper betala så mycket sånt åt honom. Men egentligen så vill jag ju kunna ge honom allt ur egen plånbok. Men det är väl det som är nackdelen med att vara ung mamma, man har inte så mycket pengar att röra sig med. Speciellt inte om man är en rökande mamma. Som tur e så har jag ju slutat nu.
Jag ska göra fler frans jobb så jag kan få in pengar den vägen. 
Det är ju när en ny årstid kommer då man behöver köpa mest nytt, Skor är köpta och regnkläder, och en tunn mössa nästa inköp blir en höst jacka, och den ska jag köpa själv!
 
 
 
 
 
 

snor överallt!

Åh va dåligt jag mår! Mina snor papper staplas i högar överallt. Haha usch...
Och jag är barn ledig denna helg vilket innebär att jag måste ju göra något!
Så det blir Bio idag. Ska se Percy Jackson, Någon som sett den? Vad tyckte ni?
HAr ju sett den första såklart. ;)
 
Ha en bra fredag kväll nu! Vi får se om jag har någon ork kvar i kroppen sedan för bloggen. :)
 
Kommer bättre bild på den nya toppen sen, men här ser ni lite iaf :)
 
 

Första Lasangen

För första gången i mitt liv gjorde jag lasagne idag! Det blev as gott :) Och så måste jag ju bara visa ''onepice'' som mamma köpt till Lilleman. Så söt, Han hade en när han var mindre också. det är så gulligt. :)
 
 
 

Vad fanns i paketen?

Höga svarta strumpor, mobilskal med plånboksfack och en jätte sööt topp!
 
 
 
 
 

Paket!

Fått hem lite nytt idag. Älskar att hämta ut paket på posten, även om man vet vad som är i så är det ju alltid lika kul att öppna paket!
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag

 
Kom nyss in med hundarna. Eftersom jag är lite sjuk så orkade jag verkligen inte gå någon lång promenad. Får sådana skuldkänslor när jag inte kan ge mina vovvar allt dom behöver. Jag bestämde mig för att gå till hundrastplatsen och försökte mitt bästa med att leka med dom men det va svårt när man inte har någon ork i kroppen.
Vela har blivit bättre på att gå i koppel den senaste veckan, alltid så skönt när man ser framsteg för då vet man att man gör rätt iaf.
Nu ska jag försöka att må bättre äta massa äpple... ;)
 
Åh jag har en smutsig hund!
 
 
 
 

Skolfotot

Tog ju skolfoto, fixade mig ganska mycket idag, haha. det är ju ändå sista skolfotot!
Åh va sjukt det känns att säga de... Aja, Såhär såg jag ut, Och några av mina fina vänner Sofia och Linn. :)
 
 

Jävla bajs blogg!

Åh va sur jag är på denna jävla bajs blogg just nu. Den blev helt konstig så blev tvungen att ändra allt.
Åh vad irriterad man blir! Aja, den får vara tråkig lite nu tills jag fixar den. Blir nog om någon dag bara för kommer inte stå ut med att den är såhär tråkig...
Är allmänt arg och stressad just nu. Ska göra fransar i mon så måste få en god natt sömn men det är inget jag fått de senaste dagarna eftersom en liten kille vaknat typ 10 gånger under natten vilket gör mig jätte sur och trött.
 
Har jätte ont i halsen och ber att det ska gå över. Vill inte missa skola...
 
 
 
 

Inte sjukdom igen! + alex 1v

Jag va väldigt glad i våras, varken jag eller lill Alex blev sjuka typ alls. Förra året under hösten va vi sjuka jämt. Och nu känner jag mig lite sjuk igen.
Åh jag vill verkligen inte att det blir en ''sjuk höst'' i år igen... Nu ska jag dricka C-vitamin och i eftermiddag blir det skolfoto...
En bild på Lill killen 1 vecka gammal. <3
 

Följ mig!

Följ min blogg med Bloglovin
 
Tänkte bara berätta att går att följa mer en bara min blogg. Tex min Instagram där heter jag: fridacaren
 

GosiGosi bilder

 
Ville bara dela med mig av dessa as söta gosigosi bilder - nu ska jag hämta Lilleman på dagis. Ha det gött, Hej!
 
 

Svenska äpplen

Har en sådan söt liten granne. Mötte henne på vägen från spårvagnen.
''Är det Frida?'' Säger hon (som man knappt förstår för hon är typ 60 och bryter på ett annat språk.)
Lite roligt, hon är nog inte van vid att se mig med normala kläder och smink, går runt hemma som en slashas annars :P
 
Iaf så gick hon och berättade om grannarna för hon typ vet allt om alla haha. Vi gick förbi en ny inflyttad herre som bjöd oss på äpplen från sin trädgård. Och ännu en gång säger hon att hon är så glad att vi flyttade in ist för de förra som bodde här. ''Dom hade fester hela tiden,bilar överallt, jag gillar fester men inte som dom hade det, varje kväll. Ni är fina grannar''
Man känner sig som en helt okej granne nu, haha.
 
 

Jag idag

Tog några snabba bilder innan jag skulle springa till skolan idag så man ser ju inte riktigt vad jag har på mig.
Men det är en grå tröja som egentligen är en klänning ;) Och sen svarta shorts med hög midja över tunna stumpbyxor. Med ett av mina favvo halsband :)
 
 

Lejon

Ni vet horoskop? Ibland så stämmer dem in så himla bra! Läskigt bra. Så va det för mig idag.
Detta är mitt facebook horoskop. Och  att jag tagit ställningar till ekonomi stämmer ju ganska bra.
Jag har oroat mig för pengar de senaste. Och bestämde mig förra veckan att sluta röka pga ekonomiska besvär. Vill kunna köpa saker till mig, Alex, vovvarna och även hemmet.. + att jag blev ekonom för vårat lilla UF företag. Jaha, ser man på horoskopet. Tack för att du berättade något jag redan vet eller?

Uppdate om rökningen + kort om idag

 
Tänkte bara ta och berätta lite snabbt vad som hänt idag.
Har kollat en del på serien Orange is the new black på Netflix. Det får mig att hålla tankarna på cigg lite längre bort.
Och sen träffade jag syster i stan en stund, hon köpte as snygga byxor som jag verkligen också vill ha haha men får vänta tills jag har lite mer pengar, vilket borde vara snart eftersom jag inte lagt några pengar på cigg sedan tisdags!
Jag är verkligen jätte sugen på att köpa saker, tror det är de som får mig att inte köpa cigg, det är ju så onödigt att lägga pengar på något som bara ger dig större chans att dö och/eller bli ful? Nä.. Det får räcka med de nu.
 
Snart blir det film med Sambon och sonen sover redan. Hoppas han sover till i mon och inte vaknar om en timma och ska upp och dansa...

Hundträff i Gråbo!

Hejsan!
Idag har vi varit på hundträff i Gråbo, Det ligger typ på landet, haha :P
Det är ju så att Vela är adopterad från Spanien och den här hundträffen fixade av dem som håller på med det här då, Amigos Mios. 
Det va jätte mysigt och våra små Vovvar fick springa runt med andra vovvar.
Det va kul att se alla dessa olika storlekar och personligheter. Träffade Velas bror också. :) Fick ingen bra bild på dem tyvärr. Och det va lite synd att dom knappt kände igen varandra :/
Vela visade upp sin snabbhet och blev jagad av typ 5 andra hundar, haha snabbast va hon iaf min fina tjej!
 
 
 

2 timmars promenad

Tror jag tog den längsta hund promenaden i mitt liv i går! Först lekte vi i hundgården, men märkte snabbt att Vela villa mest busa med Trixie som inte var på humör för det... Så bestämde mig för att gå i skogen en stund.
Vi gick lite nya vägar, sprang lite, Vovvarna fick vara lösa halva promenaden. Så efter vi kom in då efter dessa 2 timmar vi va ute så va vovvarna väääldigt trötta och jag hade vääldigt ont i mina fötter...
Ändå blev det 2 promenader till denna dag, dom låg på betydligt kortare tid en 2 timmar, haha.
 
Kom nyss ni från morgon promenaden som idag blev 30 min då jag ska till skolan snart och måste hinna byta om och gärna fixa mig lite, vet inte om jag orkar de idag dock...
 
Försökte få en bra bild på vovvarna tillsammans, men det va hela tiden någon av dem som tittade bort... Så satte ihop två bilder ist.
 
Ha en bra dag!
 
 
 

Röka

I 5 år har jag rökt nu, utan att egentligen tänka på vad det kostar. Innan jag fick barn betalade mina föräldrar kläder till mig när jag BEHÖVDE något. Så de pengar jag fick i handen gick kanske 70% av dem till cigg. Men då spelade det ingen roll för mig. När jag fått barn så rökte jag inte jätte mycket varken under tiden jag va gravid eller några månader efter. Men sen spelade det ändå ingen roll, eftersom jag knappt gick utanför hemmet och var väldigt ensam så va jag mest bara hemma och fick ju föräldrapening vilket gjorde att jag hade pengar över varje månad.
 
Men nu, när jag flyttat,(+ är över 18)  betalar min egen mat, mina egena kläder , alex kläder + mobil räkning + försäkringar etc så nu märker jag hur dyrt det faktiskt är. Så jag har bestämt mig. Dags att sluta röka!
Detta kommer bli sjukt svårt så fort jag är i skolan för alla mina vänner röker, nästan alla iaf.
Men jag måste sluta, jag har ju inte råd. Sen är det ju faktiskt dåligt för hälsan också...
Så vad jag börjat med är att ha saker att göra hela tiden, igår gick jag ut med hundarna i 2 timmar, slapp tänka på cigg i hela 2 timmar, as bra :)
 
Bjuder på denna ap gamla bild...
 
 
 
 

Rör på benen!

Nu ska jag och vovvarna ut och göra oss av med lite energi, först blir det lek i hundgården och sen promenad i skogen! Hörs sen!

Bästa sommar bilden

Gick in på bloggen Ctina där jag hittade tävlingen Bästa bilden fotograferad under sommaren. Så jag tänkte, varför inte vara med? Jag är väldigt ny på fotograferandet men ändå :) Priset är ett presentkort på 200 kr på
kamda.se
Ni kan även kolla in hennes video här om en tävlingen: LÄNK
Sommar för mig är värme, lek och att njuta. Älskar denna bilden på vovvarna som busar i gräset!
 

Red lips

Vad tycker ni om röda läppar? Är det snyggt eller inte? :) Jag personligen tycker att det är helt okej, kul med något alla inte alltid har.
 

Små saker gör en glad

God morgon på er!
 
Lämnade Alex på dagis för en stund sen. Han brukar vanligtvis inte vilja säga hejdå eller ens titta på mig när jag lämnar honom och ska gå, men ibland så händer det att han är lite gladare. I dag va en sådan morgon, då han va sådär mysigt glad. Han brukar ''tina upp'' i en av sofforna på dagis och vanligtvis brukar det vara fröknar och barn där men nu var dom flesta i rummet bredvid så jag satte honom i soffan och så sa han ''du kan gå nu''
''jaha, ska jag gå nu?'' sa jag, lite chokad över att han ens pratade med mig, haha. ''ja, men du kan ge mig en bok först'' (han sa detta på bebis språk, typ ''bo fös'') 
Så jag gav honom en bok, och han berättade va det var för en bok och åter igen ''du kan gå nu''
Frågade honom om en puss, det fick jag sen vinkade han och sa ''ses sen mamma''
Gick ifrån dagis med ett leende. Små saker ens barn gör kan verkligen göra en glad!
 
(några veckor gammal bild)
 
 
 

Vänner som bara går..

En del personer förstår jag mig inte på. Eller ja det finns ganska många. Men dom jag pratar om är dem som bara försvinner. Ens vänner, ibland även nära vänner som bara POFF , borta!
Jag har haft väldigt svårt att komma riktigt, riktigt nära andra. Har nog inte kallat någon för BÄSTA vän sedan 9:an, alltså 2009, Typ 4 år sedan. Känner att jag försöker komma nära och vara den där roliga stöttande vännen.
Men det är svårt. Och när man känner att man får kontakt med någon, nä då har dom redan 2 mil åt det hållet.
 
Antar att det finns dom som desperat försöker få en flickvän/pojkvän och så finns det dom som bara verkligen vill ha den där BÄSTA vännen...
 
 
 

PMS och BÄBIS SÄNG!

Är det bara jag som kan få världens gråt anfall eller andra humör anfall när jag har PMS?
Antar att det inte är så... Iaf, mina kära vovvar är kända för att bita sönder trosor och jeans, använda som luktar sådär mysigt... (usch..)
Och ja, min älskade vovve Vela tyckte att ett av mammas (ja, jag kallar mig mamma för vovvarna också) favoritjeans skulle gå väldigt mycket sönder!
Så jag grät, mycket... RIP mina fina jeans...
 
Sen blev jag sur och bestämde mig att TVn vi har i vårat sovrum som vi aldrig använder ska säljas, gärna direkt.
 
Och eftersom Lilleman är sådär JÄTTE mysig och ska sova NÄRA oss i VÅRAN säng så bestämde jag mig även för att möblera om, så våra två byråer står nu i hans rum och hans säng i vårat sovrum.
Eftersom vi ändå (förhoppningsvis) snart är klara med hans andra rum så blir det ju bara tillfälligt. Men hans gamla rum ska ju bli en klädkammare eller vad man säger...
 
Och under tiden jag fick mitt ryck, och bäddade Alex säng hoppade han runt och ropade ''BÄBIS SÄNG, BÄBIS SÄNG!''
Tur att vi har sovmorgon i morgon...
Men nu ligger han i sin säng iaf.. HOPPAS HOPPAS han somnar! Jag är så trött....
God natt på er, och ursäkta för all denna smått meningslösa text. Kram Kram
P.S I skuggan kan man se boven som förstörde mina byxor...
 
 

Blev lite mer...

Hade tänkt köpa ett par skor och kanske stövlar.. Slutade med att det blev 3 par + regnkläder + mössa. Men han behövde verkligen lite nytt, Brukar nästan alltid vilja köpa nya kläder inför höst och vinter. Till Alex är det ganska självklart då han växer hela tiden. Så det blev ett par skor som han ska ha nu direkt då hans gamla skor såg fruktansvärda ut nu efter sommaren... Sen blev det ett par höst skor som var lite varmare men inte varma som vinterskor. Och sen gummistövlar, något som alla små barn måste ha. Hade förövrigt en riktigt mysig stund med mamma och Alex :)

God morgon!

Åh en sådan solig men seg morgon.. Ville verkligen ligga kvar i sängen idag. Men jag och Lilleman ska iväg och köpa skor till honom med mormor snart. Hans egna är helt söndriga vid tårna för att han skrapar i dom när han kör på sin bil. Han skulle egentligen behöva ett par stövlar också.. Sko punkten här kommer vi!