Avslöja lögnare

Sitter och försöker göra klart alla 20 uppgifter vi har i psykologin. Är riktigt sur på mig själv över att jag inte gjorde en uppgift i veckan utan dragit ut på de. Tror att nästan alla i klassen har många uppgifter kvar.
 
Skickade nyss in min uppgift om hur man avslöjar en lögnare. Och under tiden fanns de bara en person jag satt och tänkte på. Läste på flera olika sidor och på nästan alla stod det att en lögnare behöver inte alls vara den som flackar med blicken, rullar tummarna etc. Utan det är personen som sitter stilla och ser dig rakt i ögonen som kan vara lögnaren. Det tar så mycket kraft från hjärnan att ljuga så det går knappt att flacka med blicken eller rulla tummarna.
Hittade denna listan på en sida också:

Det som utmärker en bra lögnare är bland annat:

* Han tänker originellt och kreativt, men inte för originellt så att det blir orimligt.
* Han tänker snabbt och ger många detaljer.
* Han är vältalig.
* Han har bra minne.
* Han upplever ingen känsla av skam av att ljuga; det är litet grand av en psykopat.
* Han kan uppleva det som kallas "duping delight", dvs en tillfredställelse av att lyckas lura någon; lögnen uttalas ofta med ett litet leende.

Alla dessa punkter har jag varit med om från en person. När jag tänker tillbaka så kan jag se ögonen, det snea leendet och hur personen berättar sin historia i detalj.

Det är sjukt läskigt att tänka tillbaka på hur lättlurad man var då.

 
 
 
 

God natt!

Ligger i sängen nu och ska snart dra täcket över huvudet och sova.
Tänkte bara berätta lite kort om idag och så.
Blev klar med mitt arbete i Historian, as bra! Blev ett a4 papper om hur jugoslavien kriget började.
Idag var vi 4 st från våran klass i skolan. Så det var ju lite fler en bara jag iaf. Vi hade alla frans kunder. Jag hade en ung tjej med jätte fina långa fransar i sig själv. Och så många. Har aldrig haft en kund med så många fransar innan. Det tog mycket längre tid en det brukar. Men resultatet blev faktiskt ganska så bra! Arbetade med långa fransar så det blev en perfekt look för årstiden nu med jul och nyår!
 
 

Träna tekniken!

Idag på praktiken har jag övat på min teknik när det kommer till fransar.
Det hon gjorde var att rita streck i olika längder och så skulle jag sätta på fransar på dem. Dom ska sitta så perfekt som möjligt. Det va sjukt svårt! Höll på med detta i 2 h. Nu ska jag vila en stund innan bonus syster kommer hem till mig för påfyllning av sina fransar!
 
 
 

Fransar och sånt

 
 
Hej halloj!
 
Idag är jag trött, jätte trött. I morse när jag kom till skolan klockan 9 och försökte få tag på folk i klassen och dom sa att vi började klockan 13:10. Fick lite smått panik för jag var så säker på att vi började klockan 9 eftersom vi hade tema vecka i skolan denna vecka med kundpass varje dag och lägre priser.
så när jag går in för att leta upp en lärare att fråga möter jag dom båda två i dörren och en av dom brister ut
''Fy fan vad glad jag är att du är här''
Haha, jag blev lite chockad.
Dom fortsatte: ''Du ska ha frans kund, NU. Ingen annan är här!'' ''Jag kommer inte ens vara sur på dig för att du var 10 min sen''
Så det va jag och 2 st andra 3:or utav 3 klasser som faktiskt var i skolan på morgonen. Dom andra hade religion på morgonen men våran klass börjar alltid 13:10 på onsdagar annars. Verkade som jag var den ända som fattat att tema veckan gick ut på att vi skulle ha kundpass från 9-17 varje dag hela veckan förutom tisdag då vi hade prov och sen historia.
fick belöningen att få gå redan klockan 12 från skolan. Dom tyckte jag arbetat så bra och eftersom jag kom i tid så fick jag gå tidigt.
 
Såhär ser kan det se ut när jag gör fransar:
 
 
 
 

Julkalender - the body shop

Jag älskar produkter, jag älskar att ha massor med olika saker att välja mellan och kleta med!
Så den 1 dec väcker min pojkvän mig med ett stort paket, och det var ju lite konstigt? Julafton är ju inte förens om 4 veckor? I paketet låg The body shops julkalender!
Varje morgon så får jag en ny produkt. Det är super kul. :)
 
Tänkte börja lägga ut vad  jag får. :)
 
Får se om jag minns vilken produkt som var vilken lucka haha
 
I första luckan fick jag Honeymania shower gel, blev super glad för har varit så nyfiken på den nya serien! (250ml)
I andra tredje och fjärde fanns Absinte purifying hand gel, ett par dusch handskar och facial cleanser. (minns inte årdningen på dessa men vet att det var dom i dem luckorna - 60 ml)
I 5:e var det en lite choklad body butter (50ml) Jag tycker den luktar gott men har hört mycket illa om den? Kanske gratis som är gott? ;)
6:e var den Foot Lotion som luktar as gott (peppermint 60ml)
7:e Shea Body butter 50ml
8:e Body mist, luktar as gott!!! 100 ml
 
 
 

New years dress

Har letat som en galning efter en snygg nyårs klänning med lite glitter  och som man kan ha en BH under. Det är ju för det mesta öppen rygg som gäller i år och jag kan verkligen inte gå utan BH haha. Men jag hittade dessa två som jag nu beställt och jag ska ju såklart välja en och skicka tillbaka den andra.
Beställde från Nelly.com Vilket tycker ni är finast? :) 399:- och 349:-
 
 
 

Historia

Sitter och pluggar. Historia står på schemat idag. Blir nog några makeup uppgifter sedan också.
Lilleman har haft ögoninflammation på ena ögat sedan i onsdags och idag när han vaknade var båda ögonen geggiga och det ena kunde han inte öppna alls :( 
Det är jobbigt att vara borta från skolan flera dagar såhär.. Men vad ska man göra?
 
Pojkarna är påväg till allum en sväng nu, tänkte att han kanske behövde lite frisk luft och få känna på den första snön som har kommit. Har ni också snö där ni bor? Det är så mysigt! Det läskiga var att jag satt dagen innan och kollade upp när snön skulle komma men hittade inget om de, och nu är den här och jag gick nyss in för att kolla om snön skulle försvinna, men det värkar som det kommer snöa på söndag, Advent och snö hör ju verkligen ihop!
 
Kommer upp lite bilder sen, nu måste jag plugga klart!
 
(Gammal bild)
 
 
 
 
 

Skolan är mitt liv, typ.

Hello dudes and dudets!
 
Kom nyss hem. Varit i skolan och fått en hel del gjort faktiskt. Vi var 2 pers från våran klass på psykologin, hann med 2 och en halv uppgift. Ganska bra, bar typ 15 kvar nu då...
Sen var vi 4 st på historian. Ja vad ska man säga om våran klass, skol trötta kanske?
 
Känner mig riktigt taggad på att plugga nu faktiskt så man slipper göra det dagen innan skol avslutningen, för då vill jag verkligen BARA slappa!
 
Har träffat fina Jennifer i stan en stund och vi fick pratat en del, saknat henne massor!
 
Har fått massor med nya frans kunder nu också, så det är ju jätte kul.
 
 
 
 
 

stress

Hej..
Vet att jag de senaste veckorna inte varit speciellt aktiv. Harr inte mått så jätte bra, och det är så mycket i skolan. Men kom på att det kanske faktiskt kan vara en bra sak att skriva av sig lite istället för att ha alla tankar för mig själv.
Och jag vill ju faktiskt blogga. Och blir sur på mig själv när jag hela tiden tänker ''Jag tar det sen'' eller ''Så ska jag skriva sen'' men sen blir i morgon och i morgon blir nästa vecka. Så nu kör vi igen!